tisdag 28 september 2010

Seg

Vad seg man kan vara på att skriva=). Har haft en bra helg barnen skötte sig jätte bra i fredags när vi var i hasslö och Leah var ett riktigt kakmonster!. Sen i lördags var vi i kristianstad och köpte paket till simons bror och en babygunga/babysitter som gungar och har musik till Noel.Han somnar i den iallafall och sitter och kollar lite på djuren. På kvällen var vi på kalas hos Adam det var mycket trevligt och god mat. Resten av helgen har vi bara myst och simon har klinkat och kaklat klart på toan så idag skulle han foga där inne så jag hoppas verkligen att det blir klart till helgen.

Har precis gjort muffins och nu väntar jag på att köttfärslimpan ska bli klar i ugnen. Är superhungrig efter allt kånkade på barnvagnen. Ska ringa till stället vi köpte vagnen sen när simon kommer och kolla om de hittat felet på barnvagnen. För grejen är att framhjulen börjar skaka om man går för snabbt och det ska den ju inte göra, får se om de kan fixa det annars ska vi minsann lämna tillbaka den då de sa att vi skulle ha den tills de visste. Ikväll ska vi på föräldrarmöte på leahs dagis så Anni och syster Emma ska komma hit och ha barnen undertiden hoppas det kommer gå bra..=)

Veckan är lugn för våran del vi ser fram emot helgen då min syster Johanna och Leahs kusin Anton kommer ner. De har det så roligt ihop fast om de bråkar som bara den i mellanåt så skrattar de så och busar. Vill att ni ska bo närmare Johanna.
Ne nu vaknar Noel

1 kommentar:

Johanna sa...

Älskade syster jag vill också bo närmare älskar er så mycket. Våra barn tycker verkligen om varandra de är precis som syskon busar, bråkar skrattar, gråter hi hi de är för underbara!