söndag 23 januari 2011

tränat



Nyss hemkommen från ett härligt träningspass tog i som bara den idag så får se hur mycket träningsvärk det blir imorgon. Dagen har annars varit lugn har målat om vid öppna spisen då vi var tvungna att ta ner den vita panelen över och möblerat om lite i gillestugan. Vill så gärna ha en jätte stor tyg
soffa där ner men det får vänta tills man har mer pengar. Har lite döutrymme där inne med som jag vill ha en liggfåtölj och ett brickbord med ljuslyktor får se hur det blir.

Imorgon är det dags för dagis igen lite blandade känslor men vi får se hur det blir med allt. Just det Vänner till hos skulle testa veckans middag. Då man får hem en kasse med mat och recept för 5 dagar en gång i veckan. Vi tänkte testa på det med. För nu är det jämnt strul med matfrågan. Handlar massa mat i veckorna och så har jag glömt något till en maträtt så då måste jag handla igen och sen köper man jämnt en massa onödiga saker när man väl är i affären. Så ska testa om detta kan hjälpa till lite återkommer med svar!=)

Nu tänkte jag kika på en film och avsluta denna kväll
hej svejs

Inga kommentarer: